January 23, 2012

berjimba ~

Tues, Jan 24 / 0250am

Salam Readers !
Seriously, kali ni nya event balik kampung paling best !
*kes nih jadi semalam taw ! bukan sekarang.. nih dah pagi buta meyh ~
Hah ! al-kisah nya hari ni banyak sangat wedding..
Tapi lya pergi wedding kat timah tasoh jela..
Yang lain-lain tak pergi pun..
Tak larat lah nak makan banyak-banyak
Perut kecik la katakan.. *padahal ~

Apa jadi ?
Hari ni bangun pagi yang tak berapa nak pagi..
Then bersiap pergi kenduri kat Timah Tasoh..
Time tu jugak lah dak HERO wat perangai ngan lya
Yap ! As usual.. bikin panas hati je..
Lantak pi lah satt kat dia..
Lauk dia boleh tahan la.. janji kenyang kan ?

Lepas makan tu lya pergi lepak-ing kat seagate..
Lya, abang, dik lyn ngn member dik lyn..
Mulanya memang kami empat orang jaa..
Lepas tu ada la member kat Perlis yang datang join..
Siapa ? tengok gambar je laa..
Tapi lya amek gambar ngan sorang je member kat Perlis ni..
Yang lain segan gila.. sebab ada marka depa sekali.. 

me, Lya.. most picture were taken by them..
 

my niece, Alyn

My niece's friend

taken by Alyn,
When L meet L.. we become P..
 
Sebelum balik pun kena amek gambar jugak..
When niece meet their uncle and aunt.. 

Finally, dapat gak lya lepak kat laut..
That's the reason why I love to spend my time by just seating at the seagate..
Sunset.. There's a lot of meaning..
Thank you Allah for the creation of the nature..
Ok peeps ! Till we meet again on my next entry !
Spread love ~

p/s : thnx awak !

xoxo, L

3 comments:

★ alynalyn ☆ said...

weeeee~

The Bahiyah Rahman said...

WEEHOOOO! JELESNYAAAAAA...T_T

chocolove said...

bahy, lambat !! tunggu kami balik lain kali pulak.. tapi bahy ngn intan la kna bawak kami p berjimba~ =p